Arrangementer

BANKO 01092016 til FB JPG

"Rebellen fra Langeland" - Ole Sørensen   - "Diagnoser kan man ikke bruge til en skid". 30 års erfaring siger mig, at det ikke virker. Det, der virker, er almindelig sund fornuft og at skabe relationer til mennesker og lave aftaler. Det er meget sværere at bryde en aftale end en regel", siger Ole -Han knapper deres bukser, vasker deres vinduer, han kører dem til Tyskland for at købe billige bajere, han oversætter, når de kommunale sagsbehandlere snakker dem hen over hovederne.  Det er sådan, at Ole Sørensen selv formulerer sit socialfaglige arbejde.

“Rebellen fra Langeland” – Ole Sørensen
– “Diagnoser kan man ikke bruge til en skid”. 30 års erfaring siger mig, at det ikke virker. Det, der virker, er almindelig sund fornuft og at skabe relationer til mennesker og lave aftaler. Det er meget sværere at bryde en aftale end en regel”, siger Ole -Han knapper deres bukser, vasker deres vinduer, han kører dem til Tyskland for at købe billige bajere, han oversætter, når de kommunale sagsbehandlere snakker dem hen over hovederne.
Det er sådan, at Ole Sørensen selv formulerer sit socialfaglige arbejde.

 

Her vil vi løbende ligge arrangementer ind


 

HJERTESTARTER

Kunsten at rede liv har i samarbejde med lokale virksomheder på under en uge skaffet penge til en hjertestarter. Den skal sidde på fronten af huset, ved opsætning vil vi være vært med kaffe og kage. Kunsten at rede liv stiller med folk som instruere i brugen af hjertestarter. Vi offentliggøre her på side, i lokalavisen og på vores FB side nærmere tidspunkt.


 

FOREDRAG MED PEDER THYSSEN
file-page1